Algemene voorwaarden

Tel. (06) 50 856 596

Algemene Voorwaarden

Algemene Voorwaarden

Betaling
Alle genoemde huurprijzen zijn inclusief 21% btw voor particuliere klanten en exclusief 21% btw voor zakelijke klanten. Legitimatie verplicht. Prijswijzigingen en typefouten voorbehouden.

Gebruiksvoorwaarden
De huurder is aansprakelijk voor alle schade aangebracht aan en door de gehuurde materialen tussen het moment van afhalen/bezorgen van het materiaal en het moment van terugbrengen/ophalen van het materiaal. Beschadiging wordt aan de huurder ook in rekening gebracht. De door u gehuurde materialen worden door ons schoon en in goede staat afgeleverd. Wij verwachten deze dan ook in dezelfde staat terug. Schoonmaak-en reperatiekosten zullen door ons aan u worden doorberekend. 

Let ook op de ophaal-en retourdatum en tijden. Over te laat teruggebrachte materialen word minimaal 1 dag, of het aantal dagen te laat volledig doorberekened. 

Het gebruik van onze objecten zijn geheel voor eigen risico. De huurder kan Haayer-Verhuur op geen enkele wijze aansprakelijk stellen voor schade, ongeval of letsel, (materiaal of persoonlijk) door welk toeval dan ook, aangebracht aan de gebruikers voor, tijdens of na het gebruik van de objecten. De verhuurder is niet aansprakelijk voor schade aan materiaal of derden. De verhuurder is niet aansprakelijk voor schade die ontstaat tijdens de verhuur in welke vorm dan ook.

Wilt u uw feestje helemaal compleet maken?

Uw feest of evenement wordt helemaal afgemaakt
met ballonnen, bogen en pilaren. Uw feest wordt echt 
een knaller met Helena’s Ballon Decoraties.

Haayer Verhuur
Industrieweg 50
7902 AB Hoogeveen

Algemene voorwaarden

Tel. (06) 50 856 596
Email  info@haayerverhuur.nl
KvK: 01131691

Privacy verklaring

logo-klein